AGENCE INTER SERVICE

20210506_0240_Inter_Service.jpg

Photo credit: Luc Vervliet

Duinkerkelaan 74, 8660 De Panne 
www.agenceinterservice.be
058- 41 52 42

https://www.facebook.com/AgenceInterService

 

Nicolas Luyssen & Jonathan Benoot, overgenomen sinds februari 2020.

Wij zijn een vastgoedzaak die 38 jaar bestaat en tot 2 jaar terug bestond uit 2 personen die hoofdzakelijk op een passionele wijze een 20 tal gebouwen in beheer hadden. Na de overname door Nicolas en Jonathan zijn we nu 2 jaar later een kantoor die ongeveer 45 gebouwen beheert samen met 3 medewerkers en die ook via het moederbedrijf uit Koksijde stilletjes passen zet in de vakantieverhuur, verkoop en verhuur op jaarbasis.

 

Coronacrisis

Het was een grote uitdaging de coronacrisis. Gebouwen willen verder kunnen met gevelwerken, liftwerken en zo meer laten uitvoeren en er over beslissen, maar fysiek samenkomen was niet haalbaar. We zijn er trots op dat we ondanks deze obstakels er toch in geslaagd zijn dergelijke projecten te laten goedkeuren en of beslissen door op schriftelijke wijze dergelijke vergaderingen te laten gebeuren.

We zijn er als team sterker uitgekomen en we strijden op heden nog steeds als team in deze context van corona. We dienen namelijk toch nog verschillende vergaderingen in te halen of terug in te plannen. Gevelwerken worden binnenkort opgestart en dienen nog een opstartvergadering te krijgen. We leerden als team omgaan met iets waar iedereen door getroffen werd, maar we slaagden er samen met onze vaste leveranciers om toch alles vlot verder te laten verlopen.