ALBERT 1

Kim Rohart - kleur.jpg

Photo credit: Luc Vervliet

Zeedijk 2, 8660 De Panne
www.depanne-restaurant.be
058-41 37 08

 

Kim Rohart, opgestart sinds 2004

Trendy Brasserie op de Zeedijk. Gericht op Familie’s met kinderen, oud of jong, wandelaars met de hond, … Ideaal om gewoon lekker en simpel iets te eten binnen of op het enorme strandterras of om te genieten van een heerlijke koffie aan de haard. Alles mag, niets moet. Dat is ons motto.

 

Coronacrisis

Tijdens momenten van sluiting hebben wij onze verschillende zaken volledig laten doorlichten, wat loopt er goed en wat loopt er fout. Wat kan anders of beter, Waar is er winst of verlies. Hieruit hebben wij veel geleerd en de nodige conclusies getrokken. De Laatste 2 Seizoenen zijn super, ondanks de kwakkel zomer is het een TOPseizoen. Dit toont hoe veerkrachtig de kust is. We zijn reeds jaar en dag gewoon aan de kust om heel flexibel te werken, een plotse bui kan de ganse dagplanning overhoop gooien, de ervaring om zeer flexibel te handelen speelt nu zeker in ons voordeel.
 

Mooi De Panne


Wij beseffen nu hoe goed we het eigenlijk wel hebben in ons hoekje aan de kust, En de bezoekers hebben De Panne terug leren ontdekken doordat ze niet elders anders konden reizen. Heel veel mensen zijn zo aangenaam verrast van hoe De Panne is geëvolueerd. De Panne is er de laatste jaren heel erg op vooruit gegaan. Dat merk je op alle vlakken. Dat laat ons ook toe om op een mooier publiek te mikken, wat dan terug een mooier publiek aantrekt. Deze bal is aan het rollen en dat komt elke ondernemer die vooruit wil
en het beter wil doen zeker ten goede.