ARGENTA DE PANNE – KANTOOR VERHEECKE BV

20210719_0023-Verheecke.jpg

Photo credit: Luc Vervliet

Zeelaan 14, 8660 De Panne

www.argenta.be

058-41 48 11

https://www.facebook.com/ArgentaDePanne

Greg Verheecke, opgericht in 1983. Overgenomen door ons in 2017

Argenta De Panne is een lokaal en zelfstandig kantoor dat deel uitmaakt van de Belgische Bank- en verzekeringsgroep Argenta. Je kunt bij ons terecht voor jouw bank- en verzekeringsbehoeften. We houden het graag eenvoudig, met eerlijke en begrijpbare producten. Dichtbij, persoonlijk en familiaal zijn voor ons belangrijke waarden.

 

Coronacrisis 

Tijdens de coronacrisis zijn wij, weliswaar met een aangepaste werking, steeds beschikbaar en open gebleven. Het werken op afspraak zorgde voor alle partijen voor een aanpassing. Als snel begreep iedereen hier de meerwaarde van. Het waren of zijn unieke omstandigheden waardoor wijzelf en onze klanten gedreven werden tot nieuwe uitdagingen. Gesprekken voeren op afstand, de eerste stappen tot internetbankieren, de eerste contactloze betalingen. Wat voor velen reeds normaal was, werd tijdens de coronacrisis voor anderen de eerste stap.

Aangezien we dicht bij onze klanten staan en steeds open en beschikbaar zijn gebleven werden we voor sommige van onze klanten een uniek aanspreekpunt. Hierbij gingen de verhalen en de dienstverlening vaak verder dan het bancaire. Nog meer dan vroeger voelden we ons verbonden door de wekelijkse babbel, een goed gesprek of door hen bij te staan in moeilijke momenten.