ARIZONA FIETS- EN GOCART VERHUUR

20210601_0071_Arizona_Dequeecker.jpg

Photo credit: Luc Vervliet

Zeedijk 37, 8660 De Panne

www.arizona-depanne.be .

058/411692

Filip Dequeecker & Elise Bruynoghe, Arizona De Panne is opgestart in 1936

We hebben een rijke historie met gezinsvakanties aan zee, tot op vandaag maken we kinderen gelukkig met het onvergetijke moment dat ze chauffeur worden van hun eigen leven met het ritje op de gocart.  Daarnaast bieden we fietsen aan waarbij onze klanten met het fietsnetwerk onze mooie kuststreek kunnen ontdekken. Ernaast nog ee gevuld aanbod van e-steps, e-bikes en de klassieker de gezins “billenkarren”

 ​

Coronacrisis

Voor onszelf privé was het ontdekking om na 23 jaar op een zonnige paaszondag in alle rust kunnen genieten van het mooie weer, het huis & gezin… . We zijn kunnen opstarten met een reservatie systeem, dit liet ons toe om met een afgemeten inspanning toch nog verhuur te creëren, dit was enkel zo met fietsen. Tot op vandaag reserveren mensen meer hun fietsen dan vroeger, dit heeft zeker en vast zijn voordelen.

 

Voor ons zelf de term “kwali-tijd”, we leven met de dynamiek eigen aan een kustgemeente, deze kan zo openvallen als een accordeon en al evensnel weer dicht zijn. We durven al iets sneller een extra dagje sluiten als het past, terwijl we pre-corona soms 200 dagen non-stop open waren…..