PETIT COMITE

20210714_0041-Petit_Comite.jpg

Photo credit: Luc Vervliet

Veurnestraat 53, 8660 De Panne

www.petitcomité.be

0499-74 10 69

Facebook: Petit Comité De Panne

Saskia Hardeman, opgestart sinds 1 april 2020

Petit Comité is een tapasbar die zowel zoute als zoete tapas serveert. Het gaat dus om apero en dessert. Het is belangrijk dat iedereen zich goed voelt bij ons. De huiselijke en open sfeer zijn dan ook iets waar we sterk op werken. De gerechtjes zijn verre van klassiek. We werken steeds met kraakverse producten en proberen eens wat anders op tafel te zetten. Bij ons kan je als het ware komen ontdekken. De kaart is gevarieerd en we werken ook met suggesties. Vegetariërs zullen bij ons zeker ook met een volle maag kunnen buiten wandelen. Daarnaast serveren we ook à la minute gemaakte cocktails en zijn we zeer fier op onze eigen Picon Maison (die je trouwens kunt kopen in 1L-flessen).

 

Coronacrisis

Aangezien wij onze “grote opening” volledige gemist hebben door corona en wij geopend zijn midden in de lockdown (1 april), kunnen wij niet vergelijken. We hebben er wel alles aan gedaan om de mensen al duidelijk te maken dat van uitstel geen afstel zou komen. We bedachten leuke apero- en picknickboxen, bottelden liters Picon Maison en probeerden op deze manier al contact te leggen met potentiële klanten. 

Corona heeft ons enigszins meer tijd gegeven om ons nog meer en beter voor te bereiden op de eigenlijke opening. We hebben heel wat gerechten getest en veel afgetoetst bij onze klanten.

 Onze timing was allesbehalve perfect maar daardoor is onze “goesting” om dit verhaal waar te maken alleen maar versterkt. We hopen ook dat we dit kunnen overbrengen op onze klanten en dat ze dit voelen.