PODOLOGIE DE PANNE

20210503_0153_Kathy_Velle.jpg

Photo credit: Luc Vervliet

Veurnestraat 167, 8660 De Panne

Keesjesdreef 10G002, 8660 De Panne

www.podologiedepanne.be

058-41 42 68

Facebook: podologiedepanne

Instagram: Podoloog Kathy Velle 

Kathy Velle, opgestart sinds 2006

Podologie De Panne is een praktijk gericht naar professionele voetverzorging, bewegingsanalyse en zolen. We verzorgen en behandelen iedereen met pijn aan de voeten. We hebben speciale aandacht voor diabetesvoet en risicopatiënten. 

 

Coronacrisis

De coronatijd hebben we nuttig besteed aan het maken van een nieuwe gebruiksvriendelijke website en een online agenda. We hebben online-cursussen gevolgd om ons nog beter te profileren binnen ons beroep. Omdat podologie erkend is als paramedisch beroep, mochten we na vier weken terug openen. De angst zat er erg in bij de mensen en onze agenda was niet zoals tevoren. Gelukkig was het vertrouwen er bij onze mensen en konden we werken als voorheen. Het inrichten van de nieuwe praktijk is dan ook met corona in het achterhoofd gerealiseerd. Speciale aandacht naar verluchting van elke ruimte en de mogelijkheid om in iedere ruimte je handen te wassen. 

 

We hebben een enorm vertrouwen waargenomen bij de mensen en dat gaf een goed gevoel. We hebben ons zeer strikt gehouden aan de coronaregels en nog steeds. Ook hebben we fors geïnvesteerd en blijven we nog even volhouden voor de allerzwaksten onder ons. Het was een moeilijke periode, maar toch dankbaar om mensen met woord en daad bij te staan.