SPICE IT UP MET BUSHRA

20210419_0088_Spice_It_Up.jpg

Photo credit: Luc Vervliet

Adinkerke 
www.indischkoken.com
Telefoonnummer
0471 99 23 22

Facebook: Spice it up met Bushra

Instagram: spice_it_up_bushra

Bushra Burney, opgestart sinds 2016

Ik ben gespecialiseerd in de Indisch/ Pakistaanse keuken. Ik organiseer kookworkshops waarbij we samen heerlijke gerechten maken en ik verwen u graag als uw persoonlijke chef-aan-huis voor een gezellig etentje met familie en vrienden!

 

Coronacrisis

Tijdens de lockdown speelde ik met het idee om een “workshop op afstand” te beginnen...online vind je tal van recepten terug maar door de complexiteit van de Indische kruiden kreeg ik vaak te horen van klanten dat het niet altijd evident was om een lekkere curry op tafel te toveren.
Zo kwam ik op het leuke idee voor het “spice abonnement” elke maand ontvangt u een pakje met 3 heerlijke recepten, hun kruidenmengeling! + tal van tips en tricks om het recept ook uw persoonlijke touch te geven aangepast voor de smaakpupillen van uw gezin!


De lockdown heeft aangetoond dat de ondernemerszin in De Panne zeer sterk staat. Het was prachtig om te zien hoe iedereen elkaar ondersteunde, door bv reclame te maken op sociale media en zo elkaar te helpen om meer klanten te bekomen. Elke maand organiseerde ik een take-away menu, het Spice it up verwen-moment, binnen de 48u zou ik volboekt zijn! Graag zou ik nogmaals mijn klanten wensen te bedanken voor de steun, loyaliteit en positiviteit die zij mij gaven, hiermee kon ik deze moeilijke periode met een glimlach overbruggen.