'T DRUKKERYTJE

20210330_0627_Drukkerytje.jpg

Photo credit: Luc Vervliet

Zeelaan 56, 8660 De Panne

https://www.tdrukkerytje.be/

058 41 29 44

Instagram: tdrukkertjebyeline

Facebook: @tdrukkerytje

Eline Depoorter, opgestart sinds 1980 door Jean Marie Dewaele ,door mij overgenomen in 2011.

’t drukkerytje is sinds jaren een gevestigde waarde in De Panne. We zijn gespecialiseerd in gelegenheidsdrukwerk. We zorgen voor originele ontwerpen en beschikken over een eigen drukkerij met verschillende digitale printers. Sinds 2011 is grafisch ontwerper Eline Depoorter de drijvende kracht. Samen met worden alle opdrachten met veel enthousiasme aangepakt. We zorgen voor originele geboortekaartjes en bijpassende accessoires voor de doopsuiker. Als U binnenkort een communie of lentefeest hebt, dan zorgen wij voor de de uitnodiging- en bedankkaarten. Van hip tot klassiek.  Trouwplannen? Ook voor de mooiste dag van U leven kunnen we een gepaste uitnodiging maken volledig naar wens en stijl van je feest. Ook kaartjes om  verjaardagen of jubileum te vieren, geven wij een persoonlijke twist. Zelfs bij de moeilijkste momenten uit ons leven bieden we gepersonaliseerd rouwdrukwerk. Wij kunnen uw bedrijf tevens naar een hoger niveau tillen. Van logo tot folder. Wij houden van persoonlijk contact. Service wordt hoog in het vaandel gedragen. Zo kunnen we voldoen aan uw smaken en wensen.

 

Coronacrisis

Doordat het was minder druk was, heb ik samen met mijn collega Delphine, de tijd gevonden om onze website een grondige update te geven. We zijn trots op onze nieuwe frisse website. Ook onze huisstijl heeft een nieuwe look gekregen. Maar bovenal zijn we bijzonder fier met de nieuwe collectie kaartjes die we onworpen hebben. De reacties van onze klanten zijn alvast positief. Dit geeft ons de nodige energie om deze moeilijke periode snel te vergeten.

 

Nog nooit waren de wijze woorden van John Lennon zo waar, :”Het leven is wat je overkomt, terwijl je druk bezig bent andere plannen te maken”.

Kortom, soms gaan de dingen niet zoals verwacht. Deze periode heeft ons doen inzien dat we in staat zijn om tegenslagen te kunnen overwinnen. Zolang we positief blijven en niet te lang blijven stilstaan met wat we verloren hebben, kunnen we een nieuwe en soms betere versie van onszelf ontwikkelen.